I Roberson zapjevao: Pjesma Dubioze kolektiv orila autobusom u kojem su bili bh. košarkaši

I Roberson zapjevao: Pjesma Dubioze kolektiv orila autobusom u kojem su bili bh. košarkaši

Endin Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je jučer u Koln na Eurobasket.

Naše košarkaše već u četvrtak očekuje utakmica prvog kola grupne faze kada će snage odmjeriti protiv selekcije Mađarske i jasno je da nas očekuje dosta težak posao na samom startu Eurobasketa.

Bh. reprezentacija jučer je iz Sarajeva otputovala u Koln i to nekoliko dana nakon fantastične pobjede u Skenderiji protiv selekcije Francuske.

Pobjeda protiv Francuske vratila je izgubljeno samopoudanje i sjajnu atmosferu u našu reprezentaciju i to u najbolji trenutak - pred odlazak na Eurobasket.

Da u našem timu vlada odlična atmosfera najbolje je pokazao video koji se sinoć pojavio na društvenim mrežama.

Video je nastao u autobusu dok je naš tim s aerodroma išao ka hotelu, a atmosfera je bila fantastična uz pjesmu Dubioze kolektiv.

Oglasi

Put do Kolna nije bio baš previše ugodan

I ovaj put naši košarkaši nisu imali baš idealne uslove tokom putovanja, a to je najbolje pokazala fotografija Jusufa Nurkića koju je objavio na Twitteru.

Nurkić je pokazao koliko je tijesno bilo u avionu kojim je naš tim putovao do Beča gdje su predsjedali i nastavili su do konačnog odredišta.

"Ovdje ni lokum nije rahat...", napisao je Nurkić u opisu fotografije.

Top Komentari

rocccavela
Covjek se preziva Roberson, a ne RoberTson neznalice novinarska. :)
8 0
user1647189634
Kraljevi...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti