7

Komentari (7)

starmac
Svaka ti čast brate!Ja ti želim puno zdravlja i da jos dugo dolaziš i pratiš našu reprezentaciju a ako te put nanese za Mostar volio bi te ugostiti i da zajedno ispratimo jednu VELEŽOVU utakmicu a nesumnjam da bi dobio i potpise igrača Veleža.Živ bio!
Kiss
Čuj tebe ti to zavidan što čovjek ima repa I ide na utakmice,e moj bože kakvih ljudi ima u ili iz BiH.Treba ga pohvaliti što izdvaja svoje vrijeme i novac za reprezentaciju
user1600705501
Malo li je takvih
Prazina
Čuj legendarni navijač?? Hahahhahaha legendarni, zašto? Jer je besposličar bez života i pameti
user1600705501
King_Kenny
@Prazina ...tesko da bi besposlicar mogao ovako hodati po Europi i skupo placati ulaznice...prije da je covjek u posteno zaradjenoj penziji i sad uziva.
makelele
Lik ocito zivi i radi u Minhenu cim onaj šal nako ponosno pokazuje. Ali jest maloumno ici pratit milionere kako se loptaju i dopustat da lopta ti kvari ili popravlja raspolozenje, ako cemo iskreno naravno. A ako cemo se lagati onda cemo reci da je to genijalna stvar. Genijalna stvar je zapravo čitati knjige, ici u prirodu, biti sa familijom, posvetiti vrijeme Bogu, bavit se sa sobom i svojim zdravljem. Sve ostalo je gubljenje vremena realno gledano, al tesko je bit realan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti