Revolucija tenisica u NBA ligi: Hezonja i saigrač Džanana Muse su apsolutni pobjednici

Mnoštvo zanimljivih izbora kod NBA igrača

Revolucija tenisica u NBA ligi: Hezonja i saigrač Džanana Muse su apsolutni pobjednici

M. Šljivak

Nova NBA sezona donijela je i novo pravilo što se tiče tenisica.

Za razliku od prošlih sezona kada su igrači morali imati tenisice u većinskim bojama kluba, od ove mogu nositi šta žele, pa smo tako već u prvim utakmicama vidjeli neke jako zanimljive izbore.

Sinoć je pažnju privukao hrvatski košarkaš Mario Hezonja. On je imao jako dobar nastup za New York Knickse, a pojavio se i u zanimljivim tenisicama.

Mario je odabrao plave Nike Hyperdunk 2017 Low tenisice sa porukom "Ja volim New York"...

Još nekoliko igrača imalo je zanimljive izbore. Saigrač Džanana Muse Spencer Dinwiddie pojavio se sa zanimljvi bojama na svojim “Rosa Parks” SD Kronos tenisicama.

U moru zanimljivih tenisica odabrali smo još i one koje je na meču protiv San Antonio Spursa nosio košarkaš Minnesote Karl-Anthony Towns.

On je na nogama imao Nike Hyperdunk X sa također jako zanimljivim bojama i svojim nadimkom KAT.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi