Scola ljutito nakon meča: Čudo? Ne sviđa mi se to...
Scola je postigao 20 poena protiv Srbije

Argentincu se nisu svidjele priče pojedinih ljudi

Scola ljutito nakon meča: Čudo? Ne sviđa mi se to...

S. Pašalić

Argentina je napravila veliko iznenađenje u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva i savladala Srbiju sa 97:87.

Sjajnu utakmicu je odigrao Luis Scola koji je postigao 20 poena , a Campazzo je također briljirao sa 18 poena, 6 skokova i 12 asistencija.

Scola je nakon meča komentarisao današnju pobjedu, ali mu se nije svidio način na koji je to predstavljeno u medijima.

"Ne sviđa mi se to što ljudi pričaju kako je ovo čudo, šok, veliko iznenađenje! Kako niko nije vjerovao da može da se dogodi", započeo je pomalo ljutito Scola pa nastavio:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Reći ću vam jednu stvar - mi smo u našem timu imali 22 čovjeka koji su posljednja dva mjeseca vjerovali da će biti ovdje gdje su sada. To je jedino važno i to je jedino što vam treba. Samo tih 22 ljudi. Mi smo ih imali i moram da kažem da ovo nije nikakvo čudo", dodao je Scola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi