8

Komentari (8)

zilan66
Lojo,isto sto smo tu cestitali za dobre igre primi i ove kritike. Ti kazes da nismo dorasli ovom nivou,to nije dobra opservacija za ovaj visoki poraz.tvoj problem i strucnog staba je sto ste se oslonili na ovu nasu Jones.znali ste da ce biti pritisak na njoj i trebali ste raditi na tome da druge igracice ponesu teret.
Kodex
Ovaj Lojo je ispo totalni debil, ubacit u igru djevojku bukvalno iz aviona je glupo. Zar je nije mogo odmarat za meceve sa Korejom i Belgijom koje se mogu dobit i proc dalje ,ovako sve se raspalo. Katastrofa ,
hake
Cure bi bile spremne za ovaj nivo da je neko drugi na čelu reprezentacije, a ne ti ****nnnaru jedan! Ti nisi spreman za ovaj nivo. Ne može se reprezentacija voditi i biti posvađan sa barem 15 igračica koje su reprezentativke! Yebo ti sam sebi mater odlazi ****nnaru jedan!
King_Kenny
...ja ne znam stvarno sta bi sa njima,znaci 20-30 razlike nas deru reprezentacije koje bi prije godinu rasturili do poluvremena...izgleda da su nespremni skroz otisli...na stranu to syo je Jones umorna,ali za sta sluze ostale igracice onda?
zure28
Nismo spremni za ovaj nivo a bili favoriti protv Portorika i Južne Koreje. Obje ekipe lošije od Belgije Rusije... A njih smo pobjeđivali. Jednostavno smo krš odigrali.
realista1982
Marica Gajic je mentalni lider ove ekipe,J J je fizički lider i jako bitna (najbolja ali ne moze sama)...BIT CE BOLJE ...NEKAD.
Pajkan
Sto bi JJ rekla sve se raspalo.Tu je ona najmanje kriva ako je i uopšte kriva.
antikomunist
GORANE LOJO-ODLAZI!!!!!Ti si unistio ovu reprezentaciju tvojim licnim svadhjama sa pojedinim reårezentativkama.Zasto forsiras cijelo vrijeme samo 5-6 igracica??Zasto ne posaljes na klupu Deuru koja je totalno van forme??sad ces je poslati?KASNO JE!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.