Široki imenovao novog trenera: Jusup preuzeo kormilo

Zamjena za Vujanovića

Široki imenovao novog trenera: Jusup preuzeo kormilo · Zvanično

HKK Široki u nastavak sezone će ući sa novim trenerom.

Širokobriježani su se nakon četiri odigrana kola u Ligi za prvaka, gdje su upisali tri gostujuća poraza i jednu domaću pobjedu, odlučili razići sa dosadašnjim trenerom Damirom Vujanovićem, a vrlo brzo imenovan je i njegov nasljednik.

Novi trener HKK Široki od danas je Zadranin Danijel Jusup koji se treći put vraća na Pecaru, budući da je prethodno ovaj klub vodio 2001. i 2009. godine.

"Nadamo se da će se ovim potezom momčad što više mobilizirati uoči važne tri domaće utakmice koje slijede", saopštili su, između ostalog, iz HKK Široki.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U proteklih pet godina Jusup je vodio Zagreb, a još je trenirao Zadar s kojim je osvojio Goodyear ligu, Split, Benston, Anwil...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi