Slobodan Pejović: Sutra nas očekuje najvažnija utakmica sezone
Novi košarkaš očekuje pobjedu u najvažnijoj utakmici sezone

Košarkaš Gradine pred sutrašnji okršaj sa Bosnom Royal

Slobodan Pejović: Sutra nas očekuje najvažnija utakmica sezone

E. Dindić

Košarkaši Gradine iz Srebrenika u okviru Kupa RKS Tuzla, odigrali su dobru utakmicu protiv OKK Slobode. Međutim, na kraju susreta morali su stisnuti ruku trenutno boljoj ekipi.

Sigurno utakmica gdje su izabranici Bojana Kusmuka pokazali da su u uzlaznoj formi, te da ono najbolje od njih tek možemo očekivati. Ovaj vikend ih očekuje važan susret sa ekipom Bosne Royal.

Novi košarkaš u redovima tima iz Srebrenika je Slobodan Pejović koji je pokazao da će biti odlično pojačanje.

"Tek sam stigao u Bosnu i Hercegovinu, te nisam dovoljno upoznao sve ekipe i igrače. Znam da je ovo jedna od najbitnijih utakmica za nas, gdje svi moramo da budemo kao jedan. Mislim da neće biti lagano, iako se gosti nalaze bukvalno pred ispadanjem u niži rang. Moramo od samog početka nametnuti svoj tempo igre, a ako u tome uspijemo pobjeda ne bi trebala doći u pitanje", rekao je Pejović.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, utakmica između Gradine i Bosne Royal na rasporedu je u subotu sa početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi