Nevjerovatna situacija na beogradskom aerodromu: Košarkaši Crvene zvezde morali napustiti avion!

Utakmica u Podgorici ipak pod znakom pitanja

Nevjerovatna situacija na beogradskom aerodromu: Košarkaši Crvene zvezde morali napustiti avion!

A. Čaušević

Posljednje informacije iz Srbije govore da je utakmica 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde ipak pod znakom pitanja. 

Iako su srbijanski mediji prvobitno prenijeli informaciju da su košarkaši Crvene zvezde otputovali za Podgoricu, sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" stižu druge vijesti.

Naime, nakon što su ušli u avion i praktično se bili spremni za polazak košarkašima aktuelnog pobjednika regionalne lige rečeno je da napuste avion, prenosi RTS.

RTS navodi da se iza ovog poteza krije manjak čvrstih garancija za potpunu sigurnost u Podgorici te je iz bezbjednosnih razloga odlučeno da se let odgodi.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Očekuje se da beogradski klub uskoro ida zvanično saopštenje u kojem će detaljnije obrazložiti razloge za ovakvu odluku.

Meč u dvorani Morača je planiran za 18 sati, ali kako sada stvari stoje pod velikim je znakom pitanja.

Top Komentari

DamirT
A kad su oni u finalu prosle sezone zamalo ubili kosarkase Buducnosti bilo je sve uredu.Samo registrovati 20-0 ako ne dodju i cao
2 0
nikokovac
Ubi srbina
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi