Spiker u Staples Centru svakog igrača Lakersa predstavio kao Kobeja Bryanta

Sve je bilo u znaku legendarnog košarkaša

Spiker u Staples Centru svakog igrača Lakersa predstavio kao Kobeja Bryanta

Endin Čaušević

LA Lakersi sinoć su u Staples Centru odigrali prvi meč nakon tragične smrti Kobeja Bryanta.

Bryant je poginuo u stravičnoj helikopterskoj nesreći koja se prošle nedjelje desila u blizini Los Angelesa. U ovoj nesreći poginulo je još osam osoba, a među njima je bila i Bryantova 13-godišnja kćerka Gianna.

Lakersi su sinoć prvi put igrali nakon ove tragedije i sve je jednostavno bilo u znaku Bryanta. Košarkaši Lakersa su izašli u dresovima Kobeja, te mnogi su u suzama odradili zagrijavanje.

Također, spiker u dvorani je svakog košarkaša domaćeg tima predstavio kao Kobeja Bryanta što je posebno oduševilo navijače u dvorani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi