Srna: Hvala navijačima, bili su naš šesti igrač

Promo bolji od Iskre

Srna: Hvala navijačima, bili su naš šesti igrač

S. Mlaćo

KK Promo je u komšijskom derbiju savladalo sinoć KK Iska Bugojno. Bilo je 88:69 za tim iz Donjeg Vakufa, a domaći navijači su zadovoljni mogli napustiti dvoranu. 

Promo je pokazao mnogo više od gostiju iz Bugojna u ovom meču, te trener domaćih Bakir Srna nije krio zadovoljstvo. Posebno je imao riječi hvale za navijače.

“Što se tiče utakmice ona nosi neke svoje težine koje proizilaze iz pozitivnih stvari od publike koja je nevjerovatna. Ne znam da li ovakvu publiku i atmosferu imaju mnogo veći gradovi, a upravo ova publika je bila naš šesti igrač na terenu i nosila nas je do pobjede. Volio bih da to ne bude samo sada ovakva atmosfera na komšijskom derbiju nego da bude svaku utakmicu. Ja im se zahvaljujem još jednom na podršci. Što se tiče utakmice, mi smo u ovu utakmicu znali na koji način da igramo, nama odgovara brži tempo igra s obzirom na način koji je selektirana ekipa Bugojna mi smo se trudili cijelo vrijeme ubrzati našu igru, jer su nam tako šanse rasle. Momci pokazuju karakter i sigurno ćemo rasti iz utakmice u utakmicu", kazao je Srna.

O ambicijama KK Promo kaže.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

“Naše ambicije su i dalje iste, a to je da rastemo i razvijamo se iz utakmice u utakmicu, još je rano o ambicijama govoriti", rekao je Srna.

Top Komentari

Gari Garinča
Hvala sudijama utakmice, oni su bili šesti i najvažniji igrač domačina.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije