"Bosna je definitivno bolja, imali su prednost na svim mjestima"

Bugari iskreni nakon meča

"Bosna je definitivno bolja, imali su prednost na svim mjestima"

A. Čaušević

Bugarska je izgubila od Bosne i Hercegovine 75:85 te svoje šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo u košarci svela na minimum.

BiH je u Botevgradu pokazala da je jednostavno bolji protivnik, kontrolisala je susret tokom čitavog meča, a na kraju je upisala i trijumf s dvocifrenom prednošću.

Poslije utakmice playmaker Bugara, Stanimir Marinov, je bio iskren kazvaš da je bh. reprezetnacije u ovom trenutku jednostavno bolji tim.

"Teško je pričati nakon ovakvog meča. Bosanska reprezentacija je definitivno bolja. Koristili su prednost na svim pozicijama. Dali smo sve od sebe", rekao je Marinov te nastavio:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Imali smo svoje šanse, bili smo se približili, dopustivo je napraviti devet ili deset grešaka, ali 17 je previše. Moj apel mlađim igračima je da nastave rade."

"Mislim da nismo fizički bili spremni za ovaj ciklus utakmica. Falilo nam je brzine je tako uvijek igramo", završio je Marinov.

Top Komentari

epa
nama odgovara ovo sto nema igraca iz euro lige.. da hoce tako ostati do kraja kvalifikacija...
3 0
Keno
Ovaj Marinov je igraxina iskreno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi