Strelnieks pod upitnikom, Black i definitivno propušta Real
Sjajni šuter još uvijek nije zalječio povredu

Novosti iz Eurolige pred naredno kolo

Strelnieks pod upitnikom, Black i definitivno propušta Real

E. Dindić

Janis Strelnieks koji je propustio utakmicu protiv CSKA Moskve koja se igrala prošle sedmice, još uvijek se nije vratio na parket.

Ekipa Olympiacosa moraće vjerovatno bez njega da se suprotstavi u idućem susretu kada igraju protiv velikog rivala ekipe Panathinaikosa.

Strelnieks je doživio povredu noge prije dvije sedmice, te je propustio i utakmicu protiv ekipe Milana, ali nastupio je na utakmici protiv ekipe Maccabija u posljednje četiri minute.

Činilo se da će uspjeti da se vrati međutim od toga još uvijek nema ništa, sjajni šuter još uvijek nije dovoljno zalječio povredu.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Maccabi je također ostao bez važnog košarkaša Tarika Blacka koji će sigurno propustiti utakmicu sa Realom iz Madrida. Povratak na parket je još uvijek pod znakom pitanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije