Crvena zvezda rutinski do polufinala ABA lige
FOTO: ABA liga/FIlip Roganovć

Eliminisali Studentski Centar

Crvena zvezda rutinski do polufinala ABA lige

Haris Zilić

KK Crvena zvezda je bez većih problema izborio plasman u polufinale doigravanja regionalne ABA lige i nastavljaju napad na novi naslov.

Beogradski tim je u dva meča četvrtine finala opravdao ulogu favorita protiv Studentskog Centra iz Podgorice i slavio sa 2:0 u seriji.

Zvezda je dobila i večerašnji meč u Podgorici koji ni u jednom trenutku nije dolazio pod upitnik.

Odmah na startu utakmice gosti iz Beograda su pokazali u kojem smjeru ide utakmica. Prvu četvrtinu su dobili sa 29:12 i do kraja smo gledali jednosmjernu ulicu.

Studentski centar je uspio ublažiti poraz u posljednjoj četvrtini koju su dobili sa 23:14, na kraju konačnih 92:77 za Crvenu zvezdu.

Beograđane je do trijumfa predvodio Yago sa 17 poena i četiri asistencije, 13 poena je dodao Nedović.

Oglasi

U redovima Studentskog Centra raspoložen je bio Drežnjak sa 19 poena, tri skoka i četiri asistencije.

Crvena zvezda će u polufinalu play-offa ABA lige igrati protiv Mege koja je sa 2:0 u seriji eliminisala Cedevita Olimpiju.

Drugi polufinalni par čine Budućnost i Partizan.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

ABA liga, play-off, druga utakmica:

Studentski Centar - Crvena zvezda 77:92 (12:29, 22:28, 20:21, 23:14)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti