Bokan: Podrška Džikiću, Budućnost trenutno nema bolje opcije
Klub iz Podgorice dao punu podršku svom treneru bez obzira na loše rezultate

Stižu još dvojica novih košarkaša u Podgoricu

Bokan: Podrška Džikiću, Budućnost trenutno nema bolje opcije

E. Dindić

Aleksandar Džikić dobio je povjerenje čelnika kluba iz Podgorice. Iako je predsjednik kluba Dragan Bokan rekao da nisu zadovoljni rezultatima i igrama u dosadašnjem dijelu sezone. 

Prethodnih dana se špekulisalo da da bi Džikić mogao da napusti klupu ekipe Budućnosti, zbog rezultata ispod očekivanja.

"Nismo zadovoljni igrama i rezultatima. Međutim, Upravni odbor kluba je odlučio da pruži podršku košarkašima i stručnom štabu. Odluku smo donijeli jednoglasno jer u ovom momentu nemamo alternativu bolju od ovog što trenutno imamo u klubu", rekao je Bokan.

Prvi čovjek kluba  najavio je uskoro nova pojačanja u Budućnosti.

"Dovešćemo još košarkaša, jednog već do kraja sedmice. Trebamo pojačanja, ali tražimo adekvatne košarkaše", istakao je Bokan.

Aleksandar Džikić dodao je da i novi košarkaš koji treba da sleti u Podgoricu, neće riješiti probleme koje imaju od početka sezone.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Budućnost je bez pobjede poslije šest kola Eurolige, dok su u ABA ligi već poraženi od prvih konkurenata za najveći tron ekipe Crvene Zvezde i Cedevite.

Ekipa iz Podgorice već u četvrtak nastavlja takmičenje u Euroligi kada u Moraču dolazi Baskonia, a tri dana kasnije u okviru ABA lige na svom terenu dočekuju Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi