Teletović fotografijom najavio ljeto: "A sada, spektakl!"

Odlazi na zasluženi odmor

Teletović fotografijom najavio ljeto: "A sada, spektakl!"

Najbolji bh. košarkaš Mirza Teletović iza sebe ima najbolju sezonu u NBA karijeri.

Teletović je odigrao čak 79 utakmica, a prosječno je na parketu boravio 21.3 minute uz učinak od 12.2 poena po susretu. Posebno je inspirisan bio u finišu sezone, kada se 'raspucao' i nerijetko završavao utakmice sa 20 ili više ubačenih poena, uz znatno veću minutažu.

Iscrpljujući ritam došao je kraju, a pred našim reprezentativcem su dani odmora, a da će se Teletović zaista odmoriti potvrđuje i fotografija koju je podijelio putem socijalnih mreža.

Uz opis "A sada, spektakl", Mirza je priložio fotografiju ribarskog štapa i već najavio da će predstojeću pauzu provesti u ribolovu, koji će mu i ovoga puta pomoći da napuni baterije za nove izazove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi