Katastrofalne vijesti za Zvezdu pred put u Madrid - Teodosić završio u bolnici, ne igra protiv Reala
FOTO: EPA

Problem je nastao na posljednjem treningu

Katastrofalne vijesti za Zvezdu pred put u Madrid - Teodosić završio u bolnici, ne igra protiv Reala

E. Oštraković

Košarkaši Crvene zvezde sutra će odigrati novu utakmicu u okviru Eurolige, a ovaj put očekuje ih jako teško gostovanje u Madridu kod Reala.

Sigurno je naravno da će ekipa iz Beograda pokušati iznenaditi i ostvariti pozitivan rezultat, ali svjesni su svi u Crvenoj zvezdi da je Real apsolutni favorit na ovoj utakmici.

U prilog košarkašima Crvene zvezde ne ide ni činjenica da je Real Madrid u dosadašnjem dijelu Eurolige treći najbolji domaćin sa čak 13 ostvarenih pobjeda u petnaest odigranih utakmica.

Sa druge strane Crvena zvezda nalazi se pri dnu tabele kada je riječ o pobjedama u gostima. Oni su gostovali petnaest puta i uspjeli su ostvariti samo tri pobjede, te su doživjeli dvanaest poraza.

Taman kada se očekivalo da će put Madrida sa svojom ekipom krenuti i Miloš Teodosić desili su se novi problemi i njega neće biti na ovoj utakmici. Razlog su zdravstveni problemi.

Oglasi

Naime, Teodosić se taman vratio u trenažni proces i krenuo je da igra, ali će ponovo izosatati sa utakmice. Iz Zvezde su obavijestili javnost da Teodosić neće putovati u Madrid.

Razlog je taj što je tokom posljednjeg treninga Miloš Teodosić osjetio nelagodu i mučninu, te nije mogao nastaviti sa treningom, ali se nije na tome završilo.

Upućen je i u bolnicu gdje su obavljene određene pretrage nakon kojih je odlučeno da je najpametnije u ovom trenutku da Teodosić ostane u Beogradu i da ne nastupi na utakmici protiv Reala u Madridu.

Srećom po Teodosića ne radi se o nekom ozbiljnije problemu, ali će ovaj sjajni košarkaš ipak morati odmoriti nekoliko dana, a očekuje se da bi mogao nastupiti na utakmici koja se u ponedeljak igra u okviru ABA lige.

Teodosić u proteklim danima bio u centru pažne zbog porodičnih "problema"

Iznenada je sjajni košarkaš dospjeo u centar pažnje zbog stvari koje nemaju veze sa košarkom. Naime, mediji iz Srbije počeli su pisati o navodnom razvodu Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin.

Oglasi

Teodosić i Jelisaveta su danima bili u centru pažnje srbijanskih medija koji bruje o njihovom navodnom razvodu, te su pisali da oni već neko vrijeme ne žive zajedno.

Uprkos svim natpisima medija o navodnom razvodu braka, Jelisaveta se neočekivano nedavno pojavila na utakmici Zvezde i naravno bila je u centru pažnje.

Mnogi smatraju da je poznata glumica na taj način željela stati u kraj špekulacijama oko nje i Teodosića, te pokazati da od razvoda nema ništa. Jelisaveta je u Areni bila s djecom, te su oni dali podršku Teodosiću koji je na ovom meču bio zaista odličan.

Teodosić se nakon toga pojavio pred kamerama, pitanje novinara ga izbacilo iz takta

Upravo nakon te utakmice Teodosić se pojavio pred kamerama, te je htio da govori o utakmici protiv Panathinaikosa, ali i o tome da se nakon povrede vratio na teren.

Jednom od novinara košarka očito i nije bila toliko bitna, te je postavio pitanje koje Teodosić nije očekivao. Sve to je izbacilo košarkaša Crvene zvezde iz takta.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Večeras vas je bodrila i supruga. Da li je to odgovor na sve ove natpise?", pitao je novinar zbog čega je Teodosić odmah promijenio izraz na svom licu.

"Ništa, ništa, ništa", neko je govorio i aludirao na to da se takva pitanja ne postavljaju, dok je Teodosić samo uzdahnuo i rekao "ufff", a zatim napustio mix zonu.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi