Novinar prekršio dogovor i pitao ga za suprugu Jelisavetu, Teodosić je uradio jedinu ispravnu stvar!

Priče o razvodu i dalje su glavna tema u Srbiji

Novinar prekršio dogovor i pitao ga za suprugu Jelisavetu, Teodosić je uradio jedinu ispravnu stvar!

E. Čaušević

Miloš Teodosić prethodnih dana bio je u centru pažnje, ali ne zbog košarke već zbog navodnog razvoda od glumice Jelisavete Orašanin. No, ona se pojavila prije nekoliko dana na meču Crvene zvezde, a jedan od novinara nakon meča svojim pitanjem je izbacio iz takta iskusnog košarkaša.

Teodosić i Jelisaveta su već danima u centru pažnje srbijanskih medija koji bruje o njihovom navodnom razvodu, te navode da oni već neko vrijeme ne žive zajedno.

Ljubavna veza Teodosića i popularne glumice traje već sedam godina i oni imaju dvoje djece, no sada se uveliko priča o tome da je nedavno došlo do svađe koja je bila kap koja je prelila čašu.

Nakon svih navoda oko toga šta bi mogao biti razlog njihovog razvoda, te od navodne preljube do nedopuštenog trošenja novca njegove supruge sada se situacija preokrenula.

Jelisaveta se neočekivano prije nekoliko dana pojavila na utakmici Zvezde u Euroligi koja se igrala u Areni, te je bila u centru pažnje.

Oglasi

Mnogi smatraju da je poznata glumica na taj način željela stati u kraj špekulacijama oko nje i Teodosića, te pokazati da od razvoda nema ništa. Jelisaveta je u Areni bila s djecom, te su oni dali podršku Teodosiću koji je na ovom meču bio zaista odličan.

Nakon utakmice iskusni košarkaš Zvezde pojavio se pred kamerama i govorio je o meču protiv Panathinaikosa i činjenici da se nakon pauze zbog povrede konačno vratio na teren.

Međutim, jedan od novinara na kraju je Teodosića "izbacio iz takta" jer je postavio pitanje koje Miloš nije očekivao. Prije dolaska u mix zonu dogovoreno je da niko neće postavljati pitanja o njegovom privatnom životu, ali se to nije ispoštovalo.

"Večeras vas je bodrila i supruga. Da li je to odgovor na sve ove natpise?", pitao je novinar zbog čega je Teodosić odmah promijenio izraz na svom licu.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Ništa, ništa, ništa", neko je govorio i aludirao na to da se takva pitanja ne postavljaju, dok je Teodosić samo uzdahnuo i rekao "ufff", a zatim napustio mix zonu.

Ostali novinari su se zahvalili Teodosiću na izdvojenom novinaru, a onom koji je postavio pitanje o Jelisaveti sigurno kasnije nije bilo baš ugodno jer iz Zvezde bili jasni da se takve stvari ne pitaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti