Raskol u Barceloni zbog pokušaja veleizdaje: Saigrači ga žele u timu, trener ne!

Svi odgovarali na isto pitanje

Raskol u Barceloni zbog pokušaja veleizdaje: Saigrači ga žele u timu, trener ne!

A. Čaušević

Saga Thomasa Heurtal zbog pokušaja veleizdaje još uvijek nije dobila konačan epilog. 

Heurtel je imao namjeru da pređe u Real Madrid, a Barcelona je francuskog košarkaša nakon tog saznanja ostavila u Istanbulu sa zabranom da se ukrca u avion.

U međuvremenu, prvotimci Barcelonu su dobili anketu s pitanjem žele li Heurtela u ekipi i svih 13 igrača je glasalo sa "da".

Ipak, trener Šarunas Jasikevičius i generalni menadžer Ignacio Rodriguez imaju drugu ideju te žele da Heurtel ode u neki klub van Španije.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Iskusni 31-godišnjak je imao plan da raskine ugovor s Barcelonom te uzme 1.2 miliona eura od Barcelone te 500.000 eura od Reala za potpis do juna.

Ipak, u Barceloni su prozreli njegov plan te ga prema svemu sudeći čeka treniranje s drugom ekipom, dok na takmičarske mečeve može zaboraviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi