Tihomir Vranješ: Za pobjedu u Mrkonjiću morat ćemo dati 300% od sebe

Plemići gostuju u Mrkonjć Gradu protiv Mladosti

Tihomir Vranješ: Za pobjedu u Mrkonjiću morat ćemo dati 300% od sebe

HKK Zrinjski pobjedom je otvorio novu sezonu. Prošle subote u Mostaru je nakon velike borbe i sjajne utakmice pala izrazito čvrsta momčad KK Promo.

Momčad Nevena Nikolića do pobjede je došla na onaj način baš kako je najavljeno od strane trenera Plemića, s puno trke, tranzicije i obrane. Idući ispit predstojećeg vikenda za Mostarce bit će utakmica u Mrkonjić gradu protiv KK Mladost. Tihomir Vranješ koji je ove sezone promoviran u kapetana Zrinjskog u prvom kolu bio je sjajan s 29 poena i trojkama 7/14. Upravo je Vranješ najavio iduću utakmicu koja neće biti nimalo laka za Mostarce.

"Iza nas je utakmica protiv Proma koja je bila baš onakva kakvu smo i očekivali, jako teška" - otpočeo je Vranješ i dodao:
"Možda u nekim trenutcima utakmica nije bila lijepa za oči, no pobjeda je pobjeda i nama je bila od izuzetne važnosti, bodovi su tu. Mlada smo i neiskusna ekipa, dosta mladih igrača je tu koji tek u ovoj sezoni igraju neku zapaženiju ulogu u timu. Što se tiče Mladosti, za njih znamo kako igraju na svom parketu i unatoč činjenici što nema publike. Znamo da će ući jako u utakmicu i pokušat će ranije stvoriti razliku, no s druge strane i mi znamo koliko bi nam eventualna pobjeda u gostima značila za samopouzdanje i koliki bi nam to podstrek bio za utakmicu koju u slijedećem kolu igramo kući protiv Čapljine. Za takvo nešto morat ćemo smanjiti broj tih 'crnih' minuta a nadam se da ćemo biti kadri ispoštovati sve ono što smo do sada dogovorili pred taj susret, sve trenerove ideje sprovesti u djelo jer će u protivnom iskusna ekipa Mladosti iskažnjavati sve naše propuste. Na nama je da uđemo čvrsto u utakmicu i od sebe damo ne 100%, već 300% da pokušamo doći do dobrog rezultata. Morat ćemo biti dobri i agresivni u obrani jer iz dobre obrane dolaze i dobri napadi- kazao je Tihomir Vranješ.

Tiho, od ove godine je i kapetanska vrpca oko tvoje ruke?

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"A što drugo reći osim da je to ogromna čast i privilegija. Još od malih nogu se sjećam kakvih je sve igrača i imena prodefiliralo. I tu traku su nosili sjajni igrači koji su pravili velike karijere. Traka je samim tim i velika odgovornost, a moj je zadatak opravdati tu čast i povjerenje kao i na parketu tako i van njega. To znači da ću morati davati od sebe i više od svojih realnih mogućnosti, koliko mogu skinuti teret s ovih mlađih momaka, ali ponavljam, velika privilegija za koju se istinski nadam da ću je opravdati" - kazao je kapetan Plemića uoči utakmice u Mrkonjić Gradu.

Promo

Top Komentari

Realist
Sretno Zrinjski
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi