Tomić pohvalio Igokeu i čestitao svojoj ekipi: Važno je da slavite i kada ne igrate najbolju košarku

Srbijanski tim došao do nove pobjede

Tomić pohvalio Igokeu i čestitao svojoj ekipi: Važno je da slavite i kada ne igrate najbolju košarku

S. Mlaćo

Sasvim očekivano Crvena Zvezda je sinoć u susretu 15. kola ABA lige savladala KK Igokeu.

Srbijanski tim je pokazao više i slavio 79:77, a u igri Beograđana osjetilo se neigranje nekoliko veoma važnih igrača. Pokušala je to Igokea iskoristiti, no na kraju nije uspjela, te je upisala deseti poraz ove sezone.

"Čestitao bih igračima na pobjedi, ovakve su nam pobjede potrebne jer je važno da pobjedite i kada ne igrate najbolju košarku. Čestitam Igokei na dobroj partiji. Mi smo napravili dosta grešaka, 22 skoka u napadu smo dozvolili protivniku što je loše. Imali smo i problema pred ovaj meč ali ja nikada ne tražim alibi i izgovor i nikada neću reći da je Zvezda oslabljena. Mi imamo 15 igrača i u svakom momentu svi moraju biti spremni da daju svoj doprinos", kazao je trener KK Crvena Zvezda Milan Tomić.

Crvena Zvezda je ostala lider sa maksimalnim učinkom.

Promo

Top Komentari

Firestarter
Igras kuci a ni kompletna klupa i strucni stab ne navija za tebe. 90% navijaca ti zvizdi na sutu za pobjedu. Tuga od kluba, gase se ko prskalica cim Dodik sjase sa vlasti...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi