Trajković: Nismo imali sreće, a ni rješenja za Clarkea

Trener Igokee poslije Budućnosti

Trajković: Nismo imali sreće, a ni rješenja za Clarkea

Košarkaši Igokee doživjeli su poraz od Budućnosti u okviru 3. kola regionalne ABA lige.

Vicešampion naše zemlje je pružio dobar otpor favorizovanoj podgoričkoj Budućnosti, no unatoč tome na kraju je poražen rezultatom 85:78.

Nakon utakmice Igokein trener Nenad Trajković je čestitao Budućnosti na zasluženoj pobjedi.

"Budućnost je zasluženo slavila. Mi smo uspjeli da se spremimo osim u jednoj situaciji, za Clarkea koji je prije dva dana imao nula poena. Pokušali smo sve da pokrijemo, njega smo namjerno puštali jer nekoga u ovakvom timu morate da pustite, a on je očigledno protiv nas proradio", kazao je Trajković, pa nastavio:

"Malo nismo imali ni sreće, promašili smo četiri čista zicera pod košem u završnici. Naši šuteri su zakazali, možda su oni bili raspoloženiji. Jedina je pozitivna stvar što je Talić odigrao dosta dobro. Zubčić kao i obično odigrao je dobar meč, lijepo se uključio i u skok tako da smo imali više skokova od Budućnosti što pokazuje želju da proba da se isprave greške. U svakom slučaju idemo dalje i pokušaćemo da igramo iz utakmice u utakmicu bolje."

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Igokea naredni meč u ABA ligi igra protiv Crvene zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti