Trener Brčko Distrikta: Rezultat je logičan jer mi nismo trenirali čitavu sedmicu

Vidović nakon poraza od Bosne Royal

Trener Brčko Distrikta: Rezultat je logičan jer mi nismo trenirali čitavu sedmicu

Košarkaška ekipa Brčko Distrikt doživjela je danas težak poraz u Skenderiji. Sarajevska Bosna Royal je bila bolja sa 102:61. 

Nakon utakmice trener gostujućeg tima Sanjin Vidović kazao je za SportSport da je rezultat bio i očekivan ako se uzme u obzir da njegov tim nije trenirao čitavu sedmicu.

"Utakmica je za nas bila dosta nezgodna jer čitavu sedmicu nismo imali zajednični trening. Ekipa Bosne je evidentno u treningu. Ovaj rezultat je samim tim i logičan. Nama je cilj kao i lani da ostanemo u ligi što se nadam da ćemo i ostvariti. U ovom momentu nismo mogli ni bolje ni više".

Zašto niste imali zajednične treninge?

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

"Dva igrača su nam bila povrijeđena a imamo dosta igrača sa strane pa jednostavno nismo mogli organizovati trening", kazao je Vidović nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti