Tri kluba suspendovana iz prvenstva BiH

Zbog neizmirenih obaveza

Tri kluba suspendovana iz prvenstva BiH

M. Šljivak

Tri kluba suspendovana su iz prvenstva Bosne i Hercegovine u košarci.

Zbog neizmirenih obaveza prema Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine suspendovane su ekipe HKK Zrinjski, HKK Čapljina i KK Vogošća.

Komesar lige Siniša Jakovljević donio je ovu odluku i obrazložio je kako ove ekipe ne mogu nastaviti takmičenje sve dok ne izmire obaveze prema KSBiH.

Vidjet ćemo da li će se to desiti u narednim danima ili će doći do još jedne farse u bh. košarci u kojoj se izbacuju i vraćaju timovi u ligaško takmičenje.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Na to smo itekako navikli, a to pokazuje da je KSBiH vratio Mladi Krajšnik u ligu, iako je ovaj tim prije tri kola izbačen iz takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi