Triler u Mejdanu pripao Slobodi
Tuzlaci upisali važnu pobjedu

Tuzlaci na pogon Hasandića ostvarili važnu pobjedu

Triler u Mejdanu pripao Slobodi

E. Dindić, foto: E. Dindić

Sudeći po viđenom, čini se kako su košarkaši OKK Sloboda predodređeni da domaćim navijačima ove sezone priređuju triler završnice. 

Tako je bilo i večeras kada su u 3. kolu Lige za prvaka dočekali Vogošću, a na kraju Sloboda je slavila pobjedu  86:80 (30:15, 22:17, 17:30, 17:18).

Imali su izabranici Ivana Velića sigurno vodstvo, čak i 20 razlike, ali je onda uslijedio sušni napadački period od sredine treće četvrtine, pa je susret otišao u uzbudljivu završnicu.

Vogošća je sedam minuta do kraja imala samo pet poena zaostatka, no ponovo su domaćini sačuvali svoj koš i slavili.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Na kraju domaći košarkaši nakon velike muke izborili su pobjedu i upisali nove bodove u utrci za opstanak u najvećem rangu bh. košarke.

Tuzlake su predvodili Almir Hasandić sa 28 i Enes Latifagić sa 18 postignutih poena, a kod gostiju istakao se nezaustavljivi Angelo Warner sa 31 poenom.

Promo

Top Komentari

Bego
Samo deri guzove hasandicu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi