U Los Angeles stiže ljubitelj dobrog provoda i zabave?
Foto - EPA

Tristan Thompson želja Lakersa

U Los Angeles stiže ljubitelj dobrog provoda i zabave?

M. Šljivak

Los Angeles Lakersi zainteresovani su za dovođenje kanadskog košarkaša Tristana Thompsona iz redova Cleveland Cavaliersa.

Thompson, koji je u posljednjih nekoliko godina poznatiji po vezi sa Khloe Kardashian i raznim drugim skandalima, mogao bi obući dres Lakersa i sigurno da će on biti zainteresovan za dolazak u Los Angeles.

Ovaj 29-godišnji centar je svih devet NBA sezona proveo u Cavaliersima. Protekle sezone je ubacivao 12 poena po utakmici, ali se mnogo više pisalo o stvarima van terena i skandalima koje je uspio napraviti.

Interes Lakersa za njega sasvim sigurno će da mu godi. Bit će mnogo bliže djevojci i ludim zabavama Los Angelesa i ko zna hoće li njegov angažman Lakersima biti pametan potez.

Thompson je u 2016. godine sa LeBronom osvojio titulu prvaka u Cavsima, a u karijeri je na prosjeku od 9.4 poena i 8.7 skokova po meču.

Top Komentari

prometej
Ljubitelj tuđih žena ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi