U KK Promo zadovoljstvo nakon pobjede nad Radničkim

Sigurna pobjeda domaćih

U KK Promo zadovoljstvo nakon pobjede nad Radničkim

S. Mlaćo

U sjajnoj atmosferi Promo Arene košarkaši KK Promo Donji Vakuf sinoć su u okviru 14. kola A-1 lige FBiH savladali KK  Radnički Goražde sa ubjedljivih 96:82. 

Promo je od prve minute bio mnogo bolji rival, a gostima je presudila treća četvrtina koju su domaći dobili 33:14.

Junak pobjede domaćih bio je iskusni Ranko Križanović sa 30 poena, dok se kod gostiju istakao Cherry sa 26 minuta.

"Iskrene čestitke mojoj ekipi. Presretan sam, ono što smo radili posljednjih par dana smo ispoštovali. Ovo je pobjeda mojih igrača i ove divne publike. Na pravom smo putu, zaista sam presretan, idemo dalje. Slijedeće sedmice igramo sa Čelikom, sada ćemo se kratko odmoriti, te odmah se okrenuti narednom meču", kazao je trener KK Promo Ahmet Pašalić.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

"Čestitam domaćinu na fer i korektnojn igri, te navijačima koji su priredili sjajno navijanje. Nismo odigrali na svom nivou i nadamo se boljim igrama u narednim utakmicama", istakli su nakon meča iz KK Radnički Goražde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi