U Los Angelesu drhte zbog LeBrona: Čuo sam da je nešto puklo
LeBron James u ovoj sezoni ima prosjeke od 27.3 poena, 8.3 skokova i 7.1 asistenciju po utakmici, a Lakersi su na omjeru 20-14

Povrijedio se protiv Warriorsa

U Los Angelesu drhte zbog LeBrona: Čuo sam da je nešto puklo

M. Šljivak

Los Angeles Lakersi sinoć su razbili aktuelne prvake Golden State Warriorse (127:101).

Ipak, pobjeda tima iz Los Angelesa ostala je u sjeni povrede LeBrona Jamesa koji je igru napustio u trećem periodu nakon što je povrijedio preponu.

Dok svi navijači Lakersa u strahu čekaju vijesti, LeBron im se javio nakon meča i bio je dobro raspoložen.

"Nikada nisam bio previše zabrinut kada su u pitanju moje povrede. Sam sam otišao sa parketa", istakao je LBJ, te je objasnio šta mu se desilo:

"Čuo sam da je nešto puklo, probao sam da se istegnem, ali nisam mogao. Nadam se da nije nešto što će me duže vrijeme odvojiti od parketa", istakao je LeBron.

Sada Lakersi itekako nestrpljivo čekaju vijesti o povredi glavne zvijezde tima, a njegovo odsustvo bi svakako bio veliki udar na ovaj tim koji je trenutno četvrti na Zapadu.

Za samo 21 minut u pobjedi nad Warriorsima James je ubacio 17 poena i imao je 13 skokova i pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi