Petlja kakvu rijetko ko ima: Pogledajte trojku Micića za finale Eurolige
Foto - Screenshot

Sa zvukom sirene

Petlja kakvu rijetko ko ima: Pogledajte trojku Micića za finale Eurolige

M. Šljivak

Srbijanski košarkaš Vasilije Micić odveo je Anadolu Efes u finale Eurolige.

Sjajni bek turskog velikana pogodio je za pobjedu svog tima protiv Olympiacosa sa zvukom sirene. Na semaforu je bilo 74:74, lopta je u ruke uzeo Micić i zatim je uslijedio spektakl.

Micić se digao i pogodio je trojku za ludo slavlje igrača i navijača Efesa.

Srbijanski košarkaš je ovaj meč završio s učinkom od 15 poena, devet asistencija i šest skokova.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Interesantno je da je imao šut 4/15 do ovog šuta, ali je imao petlju da preuzme odgovornost i pogodio je za pobjedu.

Top Komentari

King_Kenny
...bravo Vasilije Turcine!!!
0 6
epa
pa ok MVP proslogodisnjeg takmicenja pa i za ocekivati je ovaj potez pa ko ce pucati sta je trebao cekati da istekne vrijeme svaka cast ovako se pokazuju veliki igraci... pa jeste li gledali real barcu pa noramlno da zadnji napad ide na najsigurnijeg igraca pa ako prodje prodje... pa mirotic zamalo s centra ne ubaci... pa umjesto lula da je neko pucao slobodna mislite da bi pogodio...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi