Vasiljević: I dalje su nam šanse jedan posto

Košarkaš Bosne Royal pred majstoricu

Vasiljević: I dalje su nam šanse jedan posto

D. Rakanović

Košarkaši Igokee i Bosne Royal Jelly u Laktašima će u subotu odigrati majstoricu finalne serije za prvaka Bosne i Hercegovine.

Playmaker Bosne Royal smatra da je branilac titule Igokea apsolutni favorit, kao i do sada, ali da će Bosna dati sve od sebe da pokuša osvojiti trofej prvaka BiH. 

"Prije početka doigravanja smatrao sam da 99 posto šanse za titulu ima Igokea i jedan posto ostali, a i sada mislim da su naše šanse jedan posto. Ipak, dok god postoji šansa, borićemo se da to ostvarimo, a u Laktaše idemo rasterećeno", rekao je Vasiljević.

Playmaker Bosne smatra da postoje određene stvari koje se mogu poboljšati u odnosu na prethodne susrete koji su igrani u Laktašima.  

"Prvi put smo odigrali dobrih 20 minuta, drugi put 25, a sada bi trebalo taj broj minuta da produžimo. Idemo tamo da se 'potučemo' kao momci, ako oni dobiju, čestitaćemo im, kao što smo to uradili i kada su nas savladali u Kupu BiH. Oni su veliki favoriti, ali vidjećemo", zaključio je Vasiljević.

Za Sašu Vasiljevića će utakmica u Laktašima biti posljednja u karijeri. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Peta utakmica na rasporedu je u subotu od 20:15 sati. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi