Košarkaši danas kompletiraju roster, Bosnića dočekale sjajne vijesti

U Četvrtak duel protiv Litvanije

Košarkaši danas kompletiraju roster, Bosnića dočekale sjajne vijesti

H. Zilić

Košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u četvrtak 24. februara očekuje utakmica kvalifikacija za Mundobasket protiv selekcije Litvanije.

Meč se igra u tuzlanskom Mejdanu, a Litvance sigurno očekuje paklena atmosfera.

Roster našeg tima trebao bi se kompletirati danas obzirom da je Miralem Halilović jučer imao prvenstvenu utakmicu za svoj Levallois, a vijesti iz Francuske itekako mogu obradovati selektora Vedrana Bosnića.

Halilović je jučerašnji duel okončao sa 18 poena ni sedam skokova i bio još jednom najbolji pojedinac Levalloisa ovaj put u porazu od Le Portela rezultatom 91:82.

Pored Halilovića u odličnoj formi igraju Musa, Gegić, Lazić, Kamenjaš, Atić... tako da u ovaj duel ulazimo sa relanim nadanjima da možemo do velikog trijumfa protiv Litvanije.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Zmajevi su sinoć u Mejdanu odradili prvi trening, tačnije skupina igrača koja je već doputovala u našu zemlju nakon klupskih obaveza.

Treba istaći su karte za meč sa Litvanijom rasporade u roku od tri sata, pa Zmajeve očekuje velika podrška.

Promo

Top Komentari

Sukedzo
Sve je to super,bajno, krasno, ali mi brate nemamo playa koji moze organizovati napad kako treba.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi