Zmajevi obavili prvi trening u Tuzli

Očekuje se paklena atmosfera i velika podrška navijača

Zmajevi obavili prvi trening u Tuzli

S. Mlaćo
Muška košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je obavila prvi trening u sklopu priprema za utakmice protiv Litvanije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Selektor Vedran Bosnić na raspolaganju je imao dio igrača na koje će računati u susretima protiv Litvanaca, dok se očekuje da ekipa bude kompletirana tokom sutrašnjeg dana.

Zmajevi su trenirali na parketu tuzlanskog Mejdana, gdje će i ugostiti narednog rivala u četvrtak, 24. februara (20 sati).

Tri dana kasnije naši reprezentativci će igrati u Vilniusu protiv domaće selekcije.

Treba istaći su karte za meč sa Litvanijom rasporade u roku od tri sata, pa Džanana Musu i društvo očekuje velika podrška.

Top Komentari

King_Kenny
...ne znam zasto se utakmica ne igra u Sarajevu nego tamo gdje navijaju za Srbiju...mogli su i u Banja Luci komotno igrati.
0 26
Dzeko9
Treba u Sarajevu sigurno Mars u 3 p m
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi