Vedran Princ novi team manager Zrinjskog

Novosti iz Mostara

Vedran Princ novi team manager Zrinjskog

Vedran Princ u 36. godini zaključio je igračku karijeru te je postao zaštitni znak Zrinjskog. 

U svom prvom službenom nastupu u dresu mostarskog kluba davne 2000.godine pa do osvjanja titule prvaka sa najdražim klubom, Princ sa Neretve je upisao 200 nastupa te postigao preko 1500 koševa.

Kada je mogao birati mnogo bolje ponude Vedrab se vratio u svoj matični klub te je njegovim povratkom rastao i sam Zrinjski. U završnoj sezoni došao je do povijesne i njemu najdraže titule prvaka Bosne i Hercegovine.

"Kada provedete trideset godina u košarci sigurno da nije lako prestati igrati. Toliko godina igrati i na kraju se vratiti u svoj klub te osvojiti titulu i završiti karijeru, možda nije moglo slađe."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Princ će u HKK Zrinjski obnašati ulogu team managera.

"Zahvalio bih se Upravi i svima u klubu koji su gradili Zrinjski otkad sam došao te sve se isplatilo i nagradilo osvajanjem naslova. Ulogu u klubu sam rado prihvatio te ostajem uz košarku i parket. Nadam se da ćemo nastaviti postizati rezultate gdje smo i stali." - izjavio je Princ nakon prihvacanja ponude uprave Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti