Velika kriza u Ciboni: Svi uposlenici kluba osim igrača dobili otkaze

Među njima i trener Ivan Velić i njegov pomoćnik Bariša Krasić

Velika kriza u Ciboni: Svi uposlenici kluba osim igrača dobili otkaze

Košarkaški klub Cibona, aktualni prvak Hrvatske i nekoć dvostruki prvak Europe bio je primoran sve ljude iz radne zajednice, uključujući i glavnog trenera Ivana Velića zbog krize izazvane koronavirusom - otpustiti.

Prema saznanju hrvatskih medija u Ciboni je kriza zbog pandemije koronavirusa poprilično uzdrmala klub jer u klubu nema novca za isplatu plaća zaposlenicima među kojima su se osim kuharica, fizioterapeuta i tajnica našli glavni trener Ivan Velić i njegovi pomoćnici među kojima je i bivši bh. reprezentativac Bariša Krasić pa im je tako uručen otkaz.

Ova mjera nije zahvatila igrače Cibone. 

Direktor kluba Domagoj Čavlović nije želio komentirati situaciju, a budući da je Cibona tek nedavno izašla iz predstečajne nagodbe, nije bilo moguće riješiti papirologiju s državom oko novih gospodarskih mjera Vlade, kojima bi se svima omogućila barem isplata minimalne naknade uz očuvanje radnih mjesta. Tako sada nije poznato što će biti s plaćama igrača i hoće li se i kada  radna zajednica vratiti na posao.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi