Velika pobjeda Crvene zvezde protiv Armanija u Milanu
Sjajnom igrom Crvena zvezda došla je do trijumfa u Milanu

Sjajna igra Beograđana

Velika pobjeda Crvene zvezde protiv Armanija u Milanu

Košarkaši Crvene zvezde večeras su u milanskom Mediolanum Forumu u utakmici 9. kola Eurolige savladali Armani rezultatom 87:79. 

Potvrdila je beogradska ekipa ovom pobjedom odličnu formu u kojoj se nalaze još od utakmice s Asvelom.

Sve ono što su propustili protiv Reala u prošlom kolu igrači Crvene zvezde naplatili su večeras u Milanu gdje su negdje od finiša prve četvrtine kada su počeli igrati kako znaju, pa do samog kraja kontrolirali igru a i rezultat u ovoj utakmici. Loše otvaranje ipak nije koštalo tim Saše Obradovića. Dapače, minus koji su imali na kraju 1/4 su sjajnom igrom u drugom periodu pretvorili u 4 koša viška na poluvremenu. Nisu se gosti dali iznenaditi do samog kraja, Loyd i Walden pogađali su kad je trebalo, kao i O'Bryant i Rochestie. 

Na kraju je Loyd utakmicu završio sa 17 a Walden s 15 poena. Za Armani je Micov postigao 13 koševa a po 11 su dodali Rodriguez i Leday.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi