Vlašić: Nastojat ćemo nametnuti naš ritam

Široki želi pobjedu

Vlašić: Nastojat ćemo nametnuti naš ritam

Samir Mlaćo

Pred košarkašima Širokog večeras je meč ABA 2 lige protiv Rogaške.

Susret se igra od 18 sati, a domaći vjeruju u pobjedu.

"Rogaška je iskusna i kvalitetna momčad iz samog vrha ABA lige 2. Mi smo u dobrom ritmu, uvezali smo nekoliko pobjeda. Nastojati ćemo nametnuti naš ritam sa agresivnom obranom i kontrolom skoka. Nadam se velikoj podršci naših gledatelja", kazao je trener Širokobriježana Hrvoje Vlašić.

"Momčad Rogaške je dosta neugodna i iskusna. Ja i moji suigrači ćemo dati sve od sebe da pobijedimo jer bi nam međusobni omjer bio 2:0 protiv njih što bi moglo biti važno u nastavku ABA lige 2. Pozivam navijače da nas dođu podržati kako bi zajedno ostvarili još jednu pobjedu koja bi svima nama bila najbolji Božićni poklon", jasan je bio Ivan Karačić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Iz KK Široki pozvali su navijače na podršku.

Top Komentari

ragnarrsonn
Da li prenosi Arena sport mec ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti