Vlašić pred gostovanje u Tivtu: Utakmica za prestiž

Trener košarkaša Zrinjskog

Vlašić pred gostovanje u Tivtu: Utakmica za prestiž

Zrinjski će u narednom kolu regionalne ABA 2 lige gostovati kod Teoda iz Tivta.

Utakmica je lišena bilo kakvog rezultatskog imperativa, međutim unatoč tome, iz tabora mostarskog kluba najavljuju da idu na pobjedu kako bi sezonu završili trijumfom.

Uoči utakmice govorili su trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić, te igrač Marko Ljujić.

“U 20. kolu gosti smo Teoda u Tivtu na završetku ABA 2 ligaške sezone. Natjecanja u kojem smo pokazali da nam je tu mjesto. Trebao nam je još jedan mali korak da uđemo u završnicu. Sa 12 pobjeda sam iznimno zadovoljan. Gosti smo kod Teoda utakmica se igra za prestiž, lišena je bilo kakvog rezultatskog imperativa, ali naglasio sam i prije Dynamica mi uvijek idemo na pobjedu", kazao je Vlašić.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

“Očekuje nas utakmica protiv ekipe Teoda iz Tivta. Prilika da se raspodijeli minutaža jer već u subotu igramo Ligu 6 protiv Sparsa. Utakmica koja nema neki rezultatski značaj za obje ekipe, ali to ne znači da se nećemo boriti. Idemo na pobjedu da završimo ovu sezonu ABA lige 2 trijumfom", poručio je Ljujić.

Utakmica se igra sutra s početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi