Vlašić pred Helios : Polako izlazimo iz krize
Košarkaši mostarskog Zrinjskog sutra će pred svojim navijačima imati priliku ostvariti drugu pobjedu u ABA 2 ligi protiv slovenačkog Heliosa iz Domžala.

Sličnog mišljenja je i košarkaš Plemića Marko Šutalo

Vlašić pred Helios : Polako izlazimo iz krize

Košarkaši HKK Zrinjskog sutra će u okviru 9.kola ABA 2 lige u Mostaru pokušati ostvariti tek drugu pobjedu u ovom natjecanju u kojem su prošle sezone bili nadomak Final Foura. Trener Hrvoje Vlašić i košarkaš Marko Šutalo najavili su sutrašnju utakmicu.

"Prvo bih se osvrnuo na situaciju koja se događala prošli tjedan, na neke medijske napise o mojoj smjeni - otpočeo je Hrvoje Vlašić i nastavio: Htio bih upravi zahvaliti na povjerenju i ignoriranju svega što se pričalo. Klub se definirao i očitovao i dao mi punu podršku što smatram kao još veću obavezu da radimo dobro".

"Polako izranjamo iz svih problema u koje smo upali. Nije ni sada idealno ni lako ali to sve sada izgleda dosta bolje nego prije. Nekaku smo hijerarhiju uspjeli posložiti što se počelo ogledavati na utakmicama domaćeg prvenstva, a s druge strane vidim to i na treninzima. Očekujem iz utakmice u utakmicu da budemo bolji. Helios je momčad koja je solidno koncipirana. Oni su prije dva kola promijenili trenera poslije problema u koje su upali. Riječ je o ekipi koja ima iskustvo igranja i ABA 1 lige i koja ima kvalitet. Prije svega mislim na Pašajlića, Šalića i Fona koji mogu napraviti probleme. Mi sami trebamo odlučiti o ishodu ove utakmice. Naš angažman će biti garancija pobjede. Imamo nezgodnog protivnika protiv kojeg trebamo dati maksimum da ga pobijedimo".

"Što se tiče nas, zadovoljan sam pobjedom u Kaknju gdje smo kontrolirali utakmicu cijelo vrijeme. Pokazali smo veliku zrelost i ozbiljnost i htio bih da tako i nastavimo".

Marko Šutalo je dodao slijedeće:

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Nadovezao bih se na trenera Vlašića da se polako konsolidiramo. Ne čudi me što nam je trebalo dugo vremena, zbog zdravstvenih problema smo se kasno skupili u punom rosteru. Mislim da stvari polako dolaze na svoje mjesto. Mislim da smo ostvarili pobjede protiv nezgodnih protivnika u bh prvenstvu i da to trebamo prenijeti na ABA 2 ligu. Što se tiče sutrašnjeg susreta, Helios je pokazao da ima kvalitet i treba biti oprezan ali kada smo mi u pravom ritmu ne treba da strahujemo ni od jedne momčadi u ABA 2 ligi" - izjavio je Šutalo.

Utakmica između HKK Zrinjski i Heliosa igra se sutra u 18h u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi