Vlašić: Spremni dočekujemo Vogošću

Trener HKK Zrinjski

Vlašić: Spremni dočekujemo Vogošću

Košarkaše Zrinjskog za vikend očekuje susret 5. kola prvenstva Bosne i Hercegovine.

Plemići su u novu sezonu odlično ušli i trenutno se nalaze na drugoj poziciji, a naredni izazov za izabranike Hrvoja Vlašića je utakmica protiv Vogošće koja se igra sutra u Mostaru. 

"Momčad Vogošće je u zadnjoj sedmici promijenila trenera, što može biti motivirajući faktor za njih. Oni imaju nekoliko vrlo kvalitetnih igrača, rekao bih više spoj mladosti i iskustva misleći prije svega na Tuljkovića, Maksimovića i Peljtu. Za nas je ovo treća utakmica u sedmici, imali smo dugo putovanje, ali mislim da smo se odmorili i resetirali. Spremni dočekujemo Vogošću", kazao je Vlašić. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, utakmica Zrinjski – Vogošća na rasporedu je u subotu sa početkom u 20 sati uz izravan prijenos na HTV Oscar C

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi