Vogošćani spremni za novu sezonu, Tuljković kapiten

Došao novi trener i nekoliko pojačanja

Vogošćani spremni za novu sezonu, Tuljković kapiten

Košarkaši Vogošće spremno dočekuju novu sezonu u prvenstvu BiH.

Kako bi se što bolje uigrali Vogošćani su u proteklom periodu odigrali nekoliko kontrolnih utakmica, a i u samom igračkom, kao i stručnom kadru, došlo je do promjena.

Za novog trenera u međuvremenu je izabran Ermin Kahriman, bivši igrač Vogošće koji je prethodno bio asistent Goranu Šehovcu, dok su od pojačanja u klub stigli Enes Latifagić, Mladen Pavlović i Filip Pejović.

Kapitenska uloga je, s druge strane, povjerena 40-godišnjem Muji Tuljkoviću koji je tokom svoje karijere igrao za reprezentaciju BiH i niz klubova kao što su Sloboda, Bosna, Helios, Erdemirspor, PBG Basket Poznan...

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sastav Vogošće će biti sačinjen od spoja mladosti i iskustva, a kada su u pitanju ambicije, primarni cilj je opstanak u društvu najboljih.

Podsjetimo, novu sezonu Vogošća će otvoriti domaćom utakmicom protiv Igokee koja se igra u nedjelju od 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi