Vujošević: Nacionalna smo selekcija, ne bismo smjeli biti smješteni u hotelu bez grijanja

Selektor nakon velike pobjede

Vujošević: Nacionalna smo selekcija, ne bismo smjeli biti smješteni u hotelu bez grijanja

E. Škorić

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u velikoj drami u Skenderiji sa 72:70 savladala Belgiju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Iako su u jednom trenutku bili nokautirani, bh. košarkaši su na kraju uspjeli da ostvare veoma važnu pobjedu i sada su na pragu plasmana u drugi krug kvalifikacija za SP.

Selektor Duško Vujošević je nakon meča govorio pred novinarima o utakmici, ali i naglasio jednu bitnu stvar.

"Ipak, moram da kažem da mi ne smijemo biti smješteni u hotelu gdje nemamo grijanja, ipak je ovo nacionalna selekcija. To povećava rizik od povrede i bolesti, a ja dva dana imam temperaturu 38", rekao je Vujošević.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Kako god, važna pobjeda Zmajeva pred nastavak kvalifikacija i sada smo na pragu plasmana dalje. Nadamo se samo da neće biti dosta prehlada...

Top Komentari

endikerol09
Ako je ovo zaista istina, onda treba da nas bude stid i sram ove trenerske velicine kakva je Dusko Vujosevic !!
39 1
Jadnimi
"Hotel", sa "rejtingom". Sramota
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi