Westbrook "poludio" nakon ispadanja iz play-offa

Superstar Oklahome pokazao da je tankih živaca

Westbrook "poludio" nakon ispadanja iz play-offa

O. Lekić

Oklahoma ni ove sezone nije uspjela da prođe prvu prepreku u play-offu, a ta činjenica posebno je razbjenjila prvu zvijezdu ove ekipe Russella Westbrooka.

Tim Billy Donovana ipak je poražen od ekipe Utah Jazz u šestom meču prve runde Play offa Zapadne konferencije. Bio je to četvrti poraz za "Grmljavinu", a samim tim i kraj njihovog puta u play-offu.

Od starta se vidjelo da stvari ne idu planiranim tokom po Thundere, Utah im nikako nije odgovarao, Donovan Mitchell i Ricky Rubio su blistali tokom čitavog meča, dok se Russell Westbrook kasno sjetio upaliti motore.

Sve je to uslovilo do toga da Utah prođe dalje i dođe na megdan sjajnom Houstonu, koji nije imao problema sa Minnesotom savladavši je u seriji 4:1. 

Russell Westbrook je bio vidno iznerviran nakon poraza u Energy Solutions Areni, pa je imao par konflikata sa navijačima Jazzera.

"Nisam se suprotstavio navijačima, već oni meni. Čuo sam toliko vulgarnih riječi i raznih dobacivanja meni i mojim saigračima na šta jednostavno nisam mogao ostati nijem. To je zaista ružno. Naše supruge i djeca nisu zaslužili da ih oni pominju. Nemaju poštovanja prema ovoj igri čovječe", izjavio je Westbrook.

U videoprilogu pogledajte njegov konflikt sa navijačima Jazzera na putu do svlačionice:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi