ŽKK RMU Banovići doveo veliko pojačanje za narednu sezonu
Irena Vrančić u narednoj sezoni predvodiće napad Banovićanki u pohodu na odbranu duple krune u domaćem prvenstvu

Irena Vrančić potpisala za bh. prvaka

ŽKK RMU Banovići doveo veliko pojačanje za narednu sezonu

E. Dindić

Prvakinje Bosne i Hercegovine  u košarci ekipa RMU Banovića u narednoj sezoni ima velike ambicije. 

Veliko pojačanje za narednu sezonu dobili su u standardnoj bh. reprezentativki Ireni Vrančić, koja će sigurno predstavljati veliku uzdanicu ovog kluba u pohodu na odbranu dvostruke titule, te što bolji plasman u WABA ligi.

Vrančić je u dosadašnjoj karijeri nastupala za Mladi Krajišnik, Željezničar (BiH), Voždovac, Spartak Subotica (Srbija), Karlovy Vary, Strakonice (Češka Republika), Caseres (Španija), Alexandria (Rumunija) i  Lubin (Poljska).

Po dolasku u klub istakla je zadovoljstvom, te nada se da će ispuniti očekivanja struke i novog trenera ovog kluba Slaviše Ožegovića.

"Drago mi je da sam došla u ovaj klub. Brzo smo se sve dogovorili, jer imamo slične ambicije. Sa sastavom koji ćemo imati i sa ambicijama koje ovaj klub ima ne sumnjam da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve. Očekuje nas sigurno zanimljiva sezona", rekla je Vrančić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi