24

Komentari (24)

dinass
Ova Fiba je mafijaska organizacija,staviti u ovaj sesir ekipu koja je bila prva.u kvalifikacijama.za Evropsko prvenstvo je sramota cak i za njih. Zivim za dan kad Euroliga preuzme i takmicenja nacionalnih timova i unisti ovu parazitsku organizaciju od koje vise niko nema koristi.
celikze
bas bruka i sramota….bas to sto si napisao evo babi pricam kad citam tvoj komentar…kazem starom evo prvi komentar kao i nas razgovor…
Ante G.
Sve je ovo izmisljeno da se bosanski sport unisti! Nedavno su objavili neki tajni spis, osnivacki ugovor FIBA organizacije. Clan 1 kaze da je svrha i postojanje podrivanje BH kosarke. Nema veze sto je FIBA nastala ranije, znali su oni sta se sprema... Da se neko sada ne zbuni.
celikze
uzp se javio stovani legitimni majorizirani kreten
celikze
izgleda da ovi pola komentara skrivaju smijesno
celikze
upravu si za napisano uvezi onih igraca…kada smo mi upitanju vaze druga pravila a kada slo i tr uzimaju nase igrace onda je to ispravno….pa sjeti se utakmice u Skenderiji u rukometu protiv Madjarske publika navija a delegat govori da se smire i prekida utakmicu zbig navijanja….a o ivim nasim u savezu nemas sta govoriti…mislim da Mirza i hoce nesto promjeniti ali tesko kada je politika uvsvim sverama zivota srbovanje i uzpovanje..
celikze
alejkumusellam i za tebe…komentar ti se ne vidi….mize biti da vrijedza pa ga skrivaju…
Dato1234
Ispod treceg ili cetvrtog nisu nas nikako smjeli stavit
K79
@Ante G. član 2 kaze svrha i postojanje podirivanje HR košarke a koliko im dobro ide od ruke najbolje je pokazala utakmica protiv Tunisa u Splitu , tek tad sam se uvjerio da je i Tunis vele sila u košarci !!
Malmi_Suomi
@K79 hahahaha hajde nek se u nečemu slažem i sa tobom .
Bravo za komentar @Ante G. Se sasrao od muke .
Hahaha
Sole
Nista ovo ne znaci ako ne budu mogli za reprezentacije igrati Nba i euroligaski igraci svak svakog moze dobiti
user1597698961
Ja bi to volio iskreno,msm cast nurkicu igracina je ali mi imamo samo jednog igraca iz nba ,a iz eurolige nikog hahah,tako da bi nama to vrhunski bilo,imamo onda mnogo vise sansi,jer ostale repke vecinom imaju mnostvo igraca u nba i euroligi
Realist
U kojem je Hrvatska šeširu. Nema je nigdje.
Tegeltija_NO1
U četvrtom je šeširu Hrvatska...
Realist
Ali ne pise da je
Tegeltija_NO1
Sigurno je u četvrtom,njihovi portali tako pišu...
Lewa_9
joj gledaj slike, pola igraca ne moze doci sebi da stavi ruku na grb haha. onda se cudimo sto nemamo uspjeha u sportu
Svojprisebi
kao sto rekoh prije zasto da dizu? neki su ginuli za tu zemlju i samo zato sto nisu bosnjaci sad da ih gnjide poput ovog idiota @Zgembic prozivaju genocidasima jel?
Zgembic
@Svojprisebi e pa vidis ja takve kao tebe sto se lazno predstavljaju i velicaju genocidnu tvorevinu nazim pravim imenom genocidnasi:
Ti si jedan obican fasista i terorista cetnicki.
Hebem ti sve sto imas u kuci
Mackintosh
Bolje nego sedmi ili osmi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti