Očekuje se paklena atmosfera i velika podrška navijača

Zmajevi obavili prvi trening u Tuzli

10

Komentari (10)

Dzeko9
Treba u Sarajevu sigurno Mars u 3 p m
King_Kenny
...ne znam zasto se utakmica ne igra u Sarajevu nego tamo gdje navijaju za Srbiju...mogli su i u Banja Luci komotno igrati.
volta
Idi liječi se ,pametnije bi ti bilo nego što komentarises ovdje gluposti, u Tuzlu su dobrodošli svi bez obzira na vjeru i naciju jer mi smo ljudi, a ne stoka
King_Kenny
@volta ...jel i Novak Djukic dobrodosao?
realista1982
King_Kenny konjino kontrolisi se...
karlhajncbrazzzo
Smirite se, nema potrebe za prepucavanjem.
MirzACM
Navijaju za Srbiju???
King_Kenny
@MirzACM ...u duelu mladih reprezentacija BiH i Srbije u Tuzli otvoreno navijali za Srbiju,pjevali "j*bi Sarajevo" i psovali majku nasim reprezenativcima koji igraju u sarajevskim klubovima...ta sramota je objavljena na svim portalima kao i video na kojem se sve cuje...tamo ne treba da igra reprezentacija BiH,jer ocito im je draza Srbija.
DamirT
Idi vise lijeci se idiote jedan,ocigledno imas neki problem u glavi...
King_Kenny
@DamirT ...nemam problem u glavi nego dobro pamcenje,jer onakvu sramotu je tesko zaboraviti...igraci Srbije mislili da igraju na domacem terenu...od tada mi se zgadila i Tuzla i sve vezano za nju...ne mogu vjerovati da nakon one granate koja pobi toliku omladinu vi jos uvijek imate taj podanicki mentalitet prema Srbiji...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.