Zmajevima kladionice daju jako male šanse za pobjedu
BiH je ostala bez šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo. Ipak, svaka pobjeda je važna zbog koeficijenta pred žrijeb za Eurobasket 2021. godine

Ne vjeruju bh. košarkašima

Zmajevima kladionice daju jako male šanse za pobjedu

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u Botevu odigrati meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Bugarske.

Biće to derbi novog selektora Vedrana Bosnića na klupi našeg nacionalnog tima, a ovaj sjajni stručnjak imaće jako težak zadatak da izbori dobar rezultat protiv neugodne selekcije Bugarske.

Naš tim u ovom meču raspolaže poprilično slabim rosterom, a to znaju i kladionice pa je kvota na Bugarsku u Mozzartu 1,35.

Sa druge strane Mozzart nudi zaista veliku kvotu na pobjedu selekcije BiH. Bugari jesu favoriti, ali košarka je sport pun iznenađenja, pa ako ste hrabri kvota na Zmajeve je primamljiva.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Meč Bugarska - BiH igra se sutra od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi