Atić: Iako više nemamo šansi za SP, želimo odigrati dobro posljednja dva meča

Bh. reprezentativac

Atić: Iako više nemamo šansi za SP, želimo odigrati dobro posljednja dva meča

D. Kurbegović

Košarkaška reprezentacija BiH okupila se prije dva dana u Zenici, a u narednom periodu je očekuju posljednja dva susreta kvalifikacija za SP protiv Bugarske i Finske. 

Naš mladi košarkaš Edin Atić poručuje da je ovo jedna nova reprezentacija koja je željna dokazivanja.

"Okupili smo se prije dav dana ovdje. Desila se ta smjena generacija, otišli su nam svi iskusni igrači, ali tu su mlađi koji su spremni da se dokazuju i da se bore za ovaj dres. Atmosfera je odlična, treniramo odlično i želimo što bolje odigrati naredna dva meča".

O Bugarskoj:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Kao što sam rekao, nemamo više nikakvih šansi da se borimo za plasman na SP. Idemo tamo odigrati što bolje, željni smo igre i svakako da ćemo ići na pobjedu. Želimo da se mladi igrači što bolje uigraju za naredna okupljanja.Iako smo se svi mi prvi put okupili u senioskoj reprezentaciji, znamo se od ranije iz mlađih uzrasta i siguran sam da će ovo na kraju ispasti dobro", poručio je mladi Atić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi