Zrinjski siguran protiv Teoda

Nova pobjeda Plemića

Zrinjski siguran protiv Teoda

Ni momčad Teoda iz Tivta nije uspjela prekinuti pobjednički niz HKK Zrinjskog u svojoj dvorani. 

Crnogorci su bili ravnopravan protivnik nekih 22-23 minute, a onda je proradio šut mostarske momčadi za koji Tivat nije našao lijeka. Plemići su slavili sa 79:68 i nastavili niz kojem se još uvijek ne nazire kraj.

Ugodno popunjena mostarska dvorana Bijeli Brijeg u blagdanskom ozračju, vidjela je još jednu sigurnu utakmicu svojih ljubimaca koji su ovom pobjedom došli do omjera 6-5 u ABA 2 ligi. Ivan Miličević, Marko Ramljak i Vedran Princ kreirali su ovaj trijumf Zrinjskog, a standardno solidan bio je i Amerikanac Brummit. Savić i Sekulović s 19 odnosno 13 poena najbolji kod gostiju.
Zrinjski natjecateljsku godinu završava prekosutra u Širokom Brijegu gdje će odigrati finale Kupa Herceg Bosne s domaćinom.

Zrinjski: Kuzman, Petrić, Princ 11, Sokolović 6, Golemac, Demić 5, Igrutinović 2, Barać, Brummit 10, Miličević 22, Ljujić 6, Ramljak 17

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Teodo Tivat: Vušović, Popović 5, Rondović 5, Radulović 8, Vučurović 7, Savić 19, Sekulović 13, Bakić, Kaluđerović, Abramović 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi