Zvezda ponovo doživjela veliki šok u ABA ligi
(Foto: ABA)

Poraženi od Krke u Novom Mestu

Zvezda ponovo doživjela veliki šok u ABA ligi

M. Šljivak

Košarkaši Crvene zvezde doživjeli su novi šok u ABA ligi.

U utakmici 4. kola ABA lige pobijedila ih je Krka u Novom Mestu rezultatom 79:77, te im je nanijela drugi ovosezonski poraz.

Krka je odlično otvorila meč. Vodili su većim dijelom prve dionice, ali su pali u finišu, pa Zvezda nakon deset minuta igre ima tri poena prednosti, 17:20.

Gosti iz Beograda su u drugom periodu kontroliasli rezultat. Na poluvrijeme se otišlo sa osam razlike u njihovu korist (37:45) i činilo se kako Krka nema šta da traži u ovom duelu.

Domaći su tokom trećeg perioda uspjeli da samo jednom izjednače, Zvezda je i dalje konstantno vodila, a u posljednju dionicu se ušli sa plus šest u korist gostiju, 55:61.

Međutim, u posljednjoj četvrtini Krka igra fenomenalno, a junak je bio Marko Jošilo koji u ključnim trencuima pogađa dvije trojke i tako lomi meč u korist Krke koja je došla do velike pobjede.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Marko Jošilo je sa 19 poena, ali i sa dvije trojke u ključnim trenucima, vodio Krku, a poen više od njega je ubacio Cosey.

Kod Zvezde Jovanović je ubacio 16, a Perperoglou 14 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi