Zvezda pregazila Cibonu

ABA liga

Zvezda pregazila Cibonu

Edmir Škorić

U 12. kolu ABA lige košarkaši Crvene zvezde upisali su 12. pobjedu, pošto su u Zagrebu pregazili Cibonu rezultatom 76:54.

Cibona je s dva vezana trijumfa dočekala Zvezdu, ali nije imala previše šansi protiv nedodirljivog sastava beogradskog tima. Zvezda ima svih 12 pobjeda u ABA ligi i pitanje je može li je iko zaustaviti na putu do titule.

Cibona se donekle dobro držala u prvih 20 minuta, ali u nastavku meča je Zvezda napravila razliku, da bi u zadnjoj dionici dokrajčila domaće.

Baron je ubacio 16 poena u trijumfu Zvezde, Ojo 15, a Peperoglou 10 poena. Kod Cibone je Marko Ljubičić ubacio 17, a Marić 12 poena.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Zvezda u narednom kolu u derbiju dočekuje Budućnost, dok će Cibona na gostovanje u Laktaše kod Igokee. Ti mečevi igraju se narednog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi