Zvezda utišala prepunu Moraču

Budućnost razbijena

Zvezda utišala prepunu Moraču

M. Šljivak

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras u Morači ekipu podgoričke Budućnosti rezultatom 71:87.

Beogradski tim je nakon gubitka titule u ovoj dvorani prošle sezone sada došao do barem male osvete i lagano su pobijedili Budućnost u susretu 2. kola ABA lige.

Od prve do posljednje minue Zvezda je vodila. Na parketu je posebno u prvom poluvremenu postojao samo jedan tim, a na odmor su crveno-beli otišli sa 14 poena prednosti, 31:45.

Zvezda je početkom treće dionice otišla na plus 20 (33:53), ali je Budućnost uspjela nakratko da dođe do daha i da sa pet vezanih poena Gordića dođe do minus 11.

Ipak, povratka u meč za domaće nije bilo. Zvezda je ponovo upalila motore i do kraja su razbili aktuelnog prvaka i došli su do druge pobjede.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Stratos Perperoglou je sa 20 poena predvodio Zvezdu, Maik Zirbes je dodao 19, a kod Budućnosti je su Nemanja Gordić i Alen Omić ubacili po 11 poena. Gordić je imao šest asistencija, a Omić i 11 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi